Днес се получи нещо странно с автомобила.. 2.4жтд 2000 година е машината и като я запалих и реших да тръгвам се наложи да завъртя волана на дясно докрай и в момента в който подадах савсем леко газ колкото да трагна нищо не се получи.. в смисъл нито оборот нагоре.. педала на газта го бях настъпал вече на половина но никакъв резултат... завъртях леко волана напред и нещата се оправиха. след малко пробвал със завъртян докрай наляво волан и отново настъпах газта до долу но пак нищо. ако някой има идея какви са тея истории защото не ми се е случвало с никакъв автомобил досега.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със 156-цата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеДнес се получи нещо странно с автомобила.. 2.4жтд 2000 година е машината и като я запалих и реших да тръгвам се наложи да завъртя волана на дясно докрай и в момента в който подадах савсем леко газ колкото да трагна нищо не се получи.. в смисъл нито оборот нагоре.. педала на газта го бях настъпал вече на половина но никакъв резултат... завъртях леко волана напред и нещата се оправиха. след малко пробвал със завъртян докрай наляво волан и отново настъпах газта до долу но пак нищо. ако някой има идея какви са тея истории защото не ми се е случвало с никакъв автомобил досега.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Не бе не може да е от помпата на хидравликата тоя мотор може да я направи на трески вероятно като завъртиш до край кормилото някой кабел се опъва и не прави контакт примерно нещо свързано потенциометъра на газта А тя нале с кабел газта не е с жило и колкото и да натискащ колата няма да реагира ако се губи връзката между предала и компа който трябва да накара помпата да вдигне цикловата порция и да се повишат оборотите.
Най лошото е че тези работи се откриват трудно и бавно.
Няма да забравя един кадет който гаснеше при ляв завой беше голяма загадка.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
има логика, обаче ако го прави примерно само при едната посока на завиване на волана, а то ситуацията е същата и в свете посоки. а и защо го прави точно на милиметър като се завърти волана до краи, а не ако има савсем леко раздвижване в посока.. направо ме вкара в тъч тая история.. не че е кой знае какъв проблем но си е проблем...
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеНай лошото е че тези работи се откриват трудно и бавно.
Няма да забравя един кадет който гаснеше при ляв завой беше голяма загадка.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment